Partnereink érdekeinek szem előtt tartása - befektetés a saját jólétünkbe 

                                                                                                                                                    Yuriy V. Antypenko 

Tevékenységünk alapja a potenciális vevők által keresett áruk biztosítása a legrövidebb időn belül, a legversenyképesebb és legelérhetőbb áron. Ezt csak oly módom tudjuk megvalósítani, ha a tervezett kereskedelmi ügyletekbe olyan potenciális vevőket vonunk be, akik megfelelő minőségű pénzügyi lehetőségekkel rendelkeznek, valamint olyan árutulajdonosokat, akik törvényesen rendelkeznek az áru fölött, és képesek arra, hogy a szükséges áruval ellássák a vevőinket. 

Széleskörű jogosítványokkal rendelkezünk különböző ügyletek kivitelezésére az eladó nevében. Feladatunk nem kizárólag az, hogy megismertessük a Feleket egymással, hanem az is, hogy biztosítsuk az eladók és a vevők, vagy képviselőik részére az egymással történő, megfelelő minőségű kommunikáció lehetőségét. Sokat dolgozunk azon, hogy lehetővé tegyük a biztonságos, kívánt határidőket betartó ügyletek realizálását olyan árukkal, amelyek megfelelnek a vevő követelményeinek, és az eladó céljainak. A mi eladói csoportunknak köszönhetően hosszú távú és megbízható áruszállításokat tudunk Önöknek biztosítani. 

Cégünk a fő hangsúlyt a 12 hónapos szerződésekre fekteti. Emellett van lehetőségünk „gyors szállítás, itt és most” ügyleteket is ajánlani. 

Ahhoz, hogy az új kapcsolatot kiépítsük, a Vevőnek meg kell ismerkednie az általunk ajánlott procedúrával, és meg kell adnia magáról az Eladó/Árutulajdonos által igényelt információkat. Ennek következményeként az adott vevő kvalifikációt szerez az ügyletre. Az ügylet sikeres kivitelezése céljából a Vevőnek készen kell állnia együttműködésre az Eladók által meghatározott procedúra formátumban. Cégünk az adás-vételi ügyleteket kizárólag az eladó procedúrájának megfelelő módon valósítja meg, és az nem változtatható. 

Az Önök által rendelkezésünkre bocsátott információ alapján munkatársaink megtalálják a legjobb megoldást az Önök konkrét igényeinek megfelelően, és kapcsolatba lépnek Önökkel. Amennyiben nem tudjuk biztosítani a szükséges árut, amely megfelelne az Önök követelményeinek, akkor szívesen átirányítjuk Önöket egyik partnerünkhöz.

Emlékeztető:  Lotus Csoport közvetlen tárgyalási lehetőséget biztosít a cégek részére a döntéshozó kulcsszemélyekkel az üzlet formátumának megfelelő végső vevők, vagy azok kereskedelmi képviselői részére. A brókerek és közvetítők érdekei biztosítva lesznek. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy az egyik stabil európai partner cégünk, valamint európai bankok segítségével az általunk biztosított árukkal kapcsolatos ügyleteket és a pénzügyi programokat kivitelezzük.

Cégünk sikere munkatársaink elvhű hozzáállásán és az etikai normák betartása iránti elkötelezettségén alapul. A pozitív eredmény elérése érdekében az optimális utat választjuk. Partnereinkkel a kapcsolatot a következő elvek szerint építjük fel: 

Integrált szemlélet, Kiegyensúlyozottság, Egymás kölcsönös támogatása, Partnerség, Bizalom, Feladat véghezviteli fegyelem, Becsületesség, Megbízhatóság, Profizmus.

Szigorúan követjük az integritás elveit mindenben, amit csinálunk, és ezen elvekhez való hűségünk segít a tartós üzleti kapcsolatok kialakításában eladóinkkal és vevőinkkel világszerte, a sikeres szerződéskötés előtt. közben és utána. Szigorúan betartjuk a nemzetközi előírásokat és procedúrákat, beleértve az INCOTERMS 2000/2010 és az ICC 400/500/600/700 szabályait.

Ha Ön nem találta meg a szükséges információt a weboldalunkon, akkor forduljon hozzánk az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön, és megadjuk a további, megfelelő minőségű tájékoztatást.